Kesän kiertuepäivämäärät ovat selvillä

Frisbeegolfin kesäkiertueet haastavat sekä pro- että amatöörikilpailijat kiertämään ympäri Suomen. Kumpikin sarja kattaa neljä osakilpailua, joista kolme parasta tulosta lasketaan pelaajan loppupisteisiin. Kauden päätteeksi parhaat palkitaan.

 

 

Pro-pelaajille suunnattu kiertue aloittaa Oulusta 26.–27.5, jonka jälkeen matka jatkuu etelään päin aina Jämin uudelle Pro-radalle 9.–10.6. Kuukauden tour-tauon jälkeen kilpailut jatkuvat Tammisaaren jo tutuksi tulleella radalla 14.–15.7. Kiertue päättyy Vampulassa 8.–9.9.

 

Amatöörikilpailut ovat tänä vuonna joko kaksi- tai yksipäiväisiä. Nummelanharjulta 19.5. alkava kiertue jatkuu 16.–17.6. Kankaanpään Viidentienristeyksessä. Hanko pitää kilpailut haastavalla metsäradallaan 11.–12.8, ja amatöörien tournee päättyy 25.8. Lahden Mukkulassa.

 

Kisakalenteriin tuli täten peräti kahdeksan uutta peliviikonloppua, joten kesäksi ei tarvitse miettiä enää tekemistä. Tourien lisäksi pelataan myös EuroTouria, SM-kilpailut ja muut SFL:n jäsenseurojen järjestämät erilliskilpailut.

 

Katso koko kalenteri tästä.