Memorialissa huipputuloksia ja Meresmaa kymmenentenä

Kauden ensimmäinen suuri kilpailu Memorial on käynnissä Yhdysvaltain Arizonassa, Phoenixin kaupungissa.  Alkukauden koetos on kerännyt nipun lajin huippunimiä tarkistamaan harjoittelukauden hedelmiä, ja mukaan on lähtenyt kolme suomalaistakin. Nummelan Arttu Sikanen on saanut toiselle kierrokselle lisää pontta, mutta lietolainen huippulahjakkuus, Suomen mestari Seppo Paju ei vielä ole ehtinyt nostaa virettään kilpailukauden vaatimuksiin. Paju on tuloksessa +3  ja Sikanen tuloksessa -4. Parhaiten kolmikosta on menestynyt kokenut Jussi Meresmaa (-13), joka on komeasti kymmenentenä 14 heiton päässä johtavasti Paul McBethistä. Nuori McBeth nousi kilpailun kärkeen hyvän toisen kierroksensa ansiosta ohi Dave Feldbergin, jonka ensimmäinen kierros oli alustavien ratingien mukaan huikeasti 1115 arvoinen. Kaksi kierrosta on pelattu, kaksi on vielä jäljellä, joten mitään ei ole ratkaistu.

Jaani Länsiö

 

Memorial top-15