Osallistu tutkimukseen frisbeegolfiin liittyvistä vammoista

Onko sinulla ollut frisbeegolfiin liittyvä vamma tai loukkaantuminen? Olipa vastauksesi kyllä tai ei, niin vastaa kyselyyn, jolla kartoitetaan frisbeegolfiin liittyvien vammojen yleisyyttä Suomessa.

Kysely on ensimmäinen laatuaan Suomessa, eikä maailmallakaan ole juuri kartoitettu frisbeegolfiin liittyviä vammoja. Olemme siis tekemässä tällä osa-alueella frisbeegolfin historiaa! Toivonkin saavani kyselyyn mahdollisimman kattavan otannan, jotta siitä olisi todellista hyötyä frisbeegolfin harrastajille.

Teen kyselyn opinnäytetyötäni varten. Tavoitteeni on kartoittaa, kuinka yleisiä frisbeegolfiin liittyvät vammat ovat ja millaisia ovat yleisimmät vammat. Kyselyn pohjalta pyrin tekemään yleisimpiä vammoja ennaltaehkäisemään tarkoitetun oppaan.

Voisin kertoa myös hieman itsestäni ja miksi valitsin juuri tämän aiheen. Opiskelen fysioterapiaa Rovaniemellä viimeistä vuottani. Olen frisbeegolfin pitkäaikainen harrastaja ja lajista on tullut minulle enemmänkin elämäntapa, kuin ohimenevä harrastus. Siksi olikin luonnollista, että tekisin opinnäytetyöni frisbeegolfista. Olen itsekin loukkaantunut frisbeegolfia harrastaessani ja siksi minua kiinnostaa, kuinka yleistä tämä on lajin harrastajilla ja mistä se johtuu. Haluan myös antaa jotain takaisin lajille, joka on antanut minulle niin paljon ja toivonkin työni auttavan lajin harrastajia konkreettisesti.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa 1-5 minuuttia ja olet mukana edistämässä frisbeegolfin harrastamista. Kyselyyn vastaamiseen on aikaa 16.3.2012 asti. Kyselyyn osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Linkki kyselyyn: https://www.webropol.com/P.aspx?id=591737&cid=41789550

Kiitos paljon vastauksestasi!
Sami Kalliokoski