SM-kilpailupaikat vuosille 2012 ja 2013 ovat nyt selvillä

Frisbeegolfin SM-kilpailut on tänä vuonna myönnetty Nokian Frisbeeseuralle ja Innova Champion Europe Oy:lle. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Nokian Frisbeeseura yhdessä Innova Champion Europen kanssa, ja Kilpailun johtajana (TD) toimii Jussi Meresmaa. Varajohtajana
(apulais-TD) toimii Jukka Leinonen.

Kilpailu pelataan Nokian urheilupuistossa ja ratana on European Openista tuttu 2700-metrinen par 64 -layout.

Kilpailu järjestetään neljäpäiväisenä tapahtumana 26−29.7. Mukaan otetaan korkeintaan 168 pelaajaa avoimessa ja naisissa sekä ikäkausisarjoissa.

Vuonna 2013 SM-kilpailut pelataan Tammisaaren Västerbyn radalla neljäpäiväisenä kilpailuna, jonka järjestää EIF Discgolf. Mukaan mahtuu 192 pelaajaa. Kilpailun johtajana toimii Jan-Mikael Uusikylä. Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin.

Jaani Länsiö