SDGO:n kisainfoa

Stockholm Disc Golf Openin ilmoittautuminen avautui 1.1.2012 ja on täyttymässä edellisvuosien malliin nopealla tahdilla. Tänä vuonna kilpailu on Major-tasoinen jonka myötä pelaajilta vaaditaan hieman normaalia enemmän jo ilmoittautumisvaiheessa.

Rekisteröityminen tapahtuu ratingin perusteella kolmessa eri vaiheessa tammi-helmikuun aikana. Tutustu tarkemmin rating-rajoihin ja päivämääriin SDGO:n virallisilla kisasivuilla kohdassa Registration.

Erityisesti huomioitavaa on PDGA:n jäsenyys, jonka on oltava voimassa sekä rekisteröityessä että osallistuessa kisaan. Viime vuoden jäsenyyden voimassaolo lakkaa helmikuun alusta. SFL:n kilpailulisenssiin sisältyy myös tänä vuonna PDGA:n jäsenyys, joten jäsenseuralaisia kehoitetaan hoitamaan lisenssitilaukset kuntoon seuran oman jäsenrekisterivastaavan kautta. Yksittäiset henkilöjäsenet voivat tilata lisenssinsä suoraan rekisteristä. PDGA:n jäsentilauksia lähetetään Suomesta eteenpäin noin kerran viikossa ja uusitaan samalla tahdilla jenkeissä, joten tilausten suhteen kannattaa toimia ripeästi.

Edellisvuotiseen malliin SDGO:n osallistumismaksu on mahdollista maksaa SFL:n kautta. Pelaajan on ilmoittautuessa informoitava kilpailunjärjestäjää käyttäessään tätä vaihtoehtoa. Pelaajalla on kaksi viikkoa maksuaikaa siitä kun hän on saanut paikan kisoista ja pankkien väliseen maksuliikenteeseen voi mennä joitakin päiviä. Kilpailumaksu on 125 euroa ja sen voi suorittaa SFL:n tilille 106030-104405. Maksun viitetiedoissa täytyy näkyä pelaajan nimi ja PDGA-numero.

Kilpailijoiden tulee suorittaa ennen kisojen alkua hyväksyttävästi myös Certified Officials -testi. Suomenkielisiä testejä voi tilata PDGA:n maakoordinaattorilta Tapanilta, osoitteesta aulu@sci.fi.