Frisbeeliitto SLU:n tukijäsenjärjestöksi

Suomen frisbeeliitto on hyväksytty Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:n tukijäsenjärjestöksi.

SLU:n tärkein tehtävä on parantaa urheiluseurojen ja -järjestöjen toimintaedellytyksiä tukemalla niissä toimivien ihmisten työtä. SLU tarjoaa urheiluseuroille niiden käytännön työtä helpottavia palveluja, kuten koulutusta, neuvontaa sekä oppaita ja muita työkaluja.

Tämä on iso askel frisbeegolfille kohti varteenotettavaa liikunta- ja urheilumuotoa. Nyt tulevat kuukaudet ovatkin hallituksella kiireiset mutta erittäin mielenkiintoiset. SLU-jäsenyyden merkityksestä ja käytännön vaikutuksista tiedotetaan myöhemmin, kunhan kokonaiskuvaa saadaan selkiytettyä ja sovittua yhteistyön eri muodoista.

Tutustu SLU:n esittelyyn ja sivuihin osoitteessa http://www.slu.fi/slu-esittely/