Ilari Tuoma tuuletti Syysmyrskyssä

Nummelan oma poika, nuori Ilari Tuoma, näytti pelikavereilleen taivaan merkit ja otti tiukan voiton hienosti kotiradallaan Nummelan perinteisessä Syysmyrsky-kilpailussa. Tuoman vaikea alkukausi on kääntynyt syksyn mittaan vahvasti plussan puolelle ja korttiin on alkanut napsua myös miinusmerkkisiä kiitettävään tahtiin. Toiseksi sudden death -kilpailun jälkeen joutuivat jäämään Tuoman seurakaveri Leo Piironen sekä tämän kauden comeback-pelaaja Jalle Stoor, joka on sekoittanut kärkipakkaa tuon tuosta. Tihkusateen lisäksi ilmassa oli nuorennusleikkauksen hajua, sillä neljättäkin sijaa nousi valtaamaan vielä nuori Jere Rosenqvist mukavalla toisen kierroksen tuloksellaan. Kärkikolmikko oli kilpailussa omaa luokkaansa tuloksella 100, ja eroa neljänteen kertyi jopa yhdeksän heittoa.

Tasaista oli myös masters-sarjassa, jossa pitkin kautta nokkapokkaa kentillä käyneet Ville Kotamäki ja Jouni Leskinen veivät ratkaisun lisäväylille. Tällä kertaa päivän TD Kotamäki oli vahvempi. Kilpailu osoitti, että Nummelan pitkäjänteinen seniorityö ja keskinäisen kilpailun tuoma kirivaihde on tuottanut tulosta.

Naisten kilpailussa Susanna Virtanen ei jättänyt sija sattumalle, vaan korjasi potin kevyesti 17 heiton erolla Nina Kiminkiin, joka ei onnistunut käyttämään paikallistuntemustaan riittävästi hyödykseen.

Suurin sarja, amatöörit, oli Victor Söderströmin heiniä. Ero oli peräti kolme heittoa Raine Lappalaiseen. Kauden amatöörikomeetta Aleksi Ahtila tuskaili puttien ja korien kanssa ja joutui tyytymään vasta neljänteen sijaan.

Nummelan kilpailun jälkeen SFL:n kalenteriin mahtuu vielä Kankaanpään avoimet mestaruuskisat sekä Karjaan Elmo Sport: Karis Open 2011.