Vuoden parhaat 2011

Suomen mestarit sarjoissaan selvisivät viime viikonloppuna. Näiden lisäksi Suomen frisbeeliitto palkitsee syyskokouksessa vuoden frisbeeurheilijan, tulokkaan ja frisbeeteon. Pyydämme jäseniämme lähettämään ehdotukset palkittavista henkilöistä perusteluineen sihteerille osoitteeseen sihteeri@frisbeegolfliitto.fi, otsikolla PALKINTO, 15.10. mennessä. Hallitus valitsee ehdotusten perusteella henkilöt jotka perusteluineen pääsevät julkiseen kotisivuille avattavaan äänestykseen. Tulokset julkaistaan syyskokouksessa. Kategoriat ja niiden perustelut ovat:

Vuoden frisbeeurheilija

 • Kilpailumenestys
 • Merkittävä valmennuspanostus
 • Jokin erityinen urheiluhenkinen teko

Vuoden tulokas

 • AM tai PRO
 • Uusi hahmo, joka näkyy heti scenellä

Vuoden frisbeeteko

 • Merkittävä työ yhteiseksi hyväksi
 • Uuden, loisteliaan radan perustaminen
 • Aktiivinen seuratoiminta
 • Lajitietouden levittäminen
 • Lajin kehittäminen
 • Muu perustelu, mikä?