Parigolfin SM-kilpailujen ilmoittautuminen

Jyväskylän liitokiekkoilijat ry ja Laukaan Puska Puttaajat järjestävät parigolfin SM-kipailut Peurungassa 17.-18.9.

Kilpailujen ilmoittautuminen aukeaa 22.8. klo 0.00. Huom. kilpailuun ei ilmoittauduta kisakoneen kautta, vaan erillisellä lomakkeella jonka osoite julkaistaan Kisakoneessa ja SFL:n foorumilla ilmoittautumisen avautuessa. Ilmoittautumislista päivittyy pari kertaa päivässä kisasivuille.

Kaikkien parigolfiin osallistuvien kilpailijoiden tulee myös ilmoittautua kisakoneeseen ”kilpailuun” Parigolf SM 2011 -lisenssitarkistus, jotta osallistujien pelikelpoisuus saadaan tarkastettua mahdollisimman helposti.

Kilpailuun osallistuakseen pitää siis olla liiton kilpailulisenssi ja sen tulisi olla maksettuna ja näkyä kisakoneessa 6.9 mennessä. Kisakoneen lisenssitarkistus aukeaa ilmoittautumisen kanssa samaan aikaan.

Kisakoneessa siis vain lisenssitarkistus, ei varsinainen ilmoittautuminen.

Lisätietoa järjestävien seurojen kisasivuilla.