Tammisaaressa Nissisen hallintaa

Tammisaaren tuplakilpailun avoimen sarjan  ja Discmania Cash Money Tourin osakilpailuvoitto meni Teemu Nissiselle selvin lukemin. Nummelan frisbeeseuran kasvatti heitti tasaisen varmasti 55+55+57, eikä kilpailussa jäänyt jännitettävää enää viimeisille väylille. Etenkin lauantaipäivän sateisessa kelissä tehty -6 tulos oli onnistunut, sillä yleinen taso heikkeni kautta linjan. Kahden viimeisen kilpailupäivän onnistujiin voidaan lukea myös Jalle Stoor, joka nousi lopputuloksissa kolmanneksi heitettyään 61+55+55. Niklas Stenroos taas vastasi koko kilpailun best roundista heittämällä launtaina 54, eli seitsemän heittoa alle radan ihannetuloksen. Tänään Stenroos joutui tyytymään vain tulokseen -2, mutta tulos riitti kilpailussa kakkossijalle. 

Naisten sarjan vei paikallinen Susanna Virtanen, joka heitti komeasti oman henkilökohtaisen ennätyksensä lauantaina, ja myös hyvin tasaisesti koko kilpailun ajan.

Sunnuntain kierros käytiin kauttaaltaan kuumassa auringonpaisteessa, eli poikkeuksellisesti säätiedotuksen mukaisessa säässä.

Tulokset

Amatöörien Frisbeepoint-tourin osakilpailuoli  niinikään yhden miehen hallintaa. Janne Hirsimäki heitti lähes identtiset tulokset jokaisella kierroksella (59+59+58), eikä Kenneth Wiberg onnistunut kirimään ohi. Kolmanneksi pelasi Aleksi Ahtila, joka tippui voittokamppailusta sateisella lauantain kierroksella (64).

Juniorisarjassa nähtiin melkoista ylivoimaa, kun nuori Lassi Hakulinen voitti peräti 14 heiton erolla kakkoseen. Kylmäpäisen nuorukaisen tuloksella oltaisi oltu melko korkealla myös avoimessa sarjassa. Aku Franssila ohitti Jyri Salmisen kilpailun viimeisillä väylillä ja ylsi näin kilpailun kakkoseksi.

Seniorisarja oli sen sijaan harvinaisen tasainen. Kilpailun viisi parasta pelaajaa olivat kaikki heiton päässä toisistaan, ja kilpailun sijoitukset ratkesivat vasta viimeisillä väylillä. Marko Timonen onnistui väylän 18 avauksessaan hienosti ja otti birdien, kun Petri Määränen joutui tyytymään par-lukemaan. Porilainen frisbeelegenda Timonen sai jälleen uuden merkinnän voittojensa kirjaan. Nummelan Ville Kotamäki otti viimeisellään birdien, jolla hän nousi yksin kolmannelle sijalle.

Tulokset