Näe maailman huiput pelaamassa

Seuraavan puolentoista viikon aikana on loistava tilaisuus nähdä, kuinka maailman parhaat frisbeegolfarit suoriutuvat suomalaisista haasteista ja haastajista. 15-17.7 Helsingissä järjestetään EuroTourin osakilpailu Tali Open, jonne saapuu pitkä rivi maailman kärkinimiä, ml. kolme maailman koviten rankattua pelaajaa: Nikko Locastro, David Feldberg ja Paul Ulibarri. Myös maailman ykkösrankattu naispelaaja, Valarie Jenkins, osallistuu kisoihin.

Samat pelaajat jatkavat seuraavalla viikolla Nokialla järjestettävään European Open -turnaukseen, jossa taso on vielä kovempi. Joukkoon liittyy suuri määrä maailman huippupelaajia niin Yhdysvalloista kuin Euroopastakin, mm. Ruotsin tämän hetken ykköstykki Markus Källström (maailmanlistan 4.) ja Tanskan kovakäsi Karl Johan Nybo (maailmanlistan 17.).

Kumpaankiin kilpailuun katsojilla on vapaa pääsy.