SDGO 2011, finaalipäivä

Niinhän siinä tänäkin vuonna kävi, että USA:n kärkipelaajat osoittivat olevansa huomattavasti paremmassa pelikunnossa kuin eurooppalaiset kilpakumppanit. Kaikki osa-alueet toimivat tasaisemmin ja koko ote peliin on paljon ammattimaisempi, rennompi ja hyväntuulisempi heikäläisillä.

Nikko Locastro siis vei tämän vuotisen Stockholm Discgolf Openin samoin kuin viime vuonna ja Markus Källström oli  taas kakkonen.  USA:n Paul Ulibarri joutui päästämään Markuksen rinnalleen finaalissa sijoitusta jakamaan. Kakkossijaahan ei ratkaista, vaan se jaetaan PDGA:n sääntöjen mukaan. Kymmenen parhaan joukossa oli vain neljä eurooppalaista. Kaikki ruotsalaisia. Paras Suomen edustaja oli tuttuun tapaan Seppo Paju, joka pysytteli samoilla sijoilla koko kilpailun ajan ja oli lopulta yhdestoista.Muissa sarjoissa menestystä

Tänä vuonna peliään huomattavasti parantanut Jere Rosenqvist teki sen, mihin pystyi, eli ohitti hyvää turnausta pelaanneen ruotsalaisjuniori Kaj Larssonin vahvalla kolmannella kierroksella. Finaalissa Jere onnistui pitämään kilpakumppaninsa takanaan, ja näin SDGO:n juniorihallinta pysyi tuttuun tapaan suomalaisilla. Viime vuonna kisa oli Leo Piirosen näytöstä.

Grandmaster-sarjassa Marko Timonen pelasi hyvin tasaista golfia koko kisan ajan, mutta finaalissa ero voittajaan, Derek Robinsiin, pääsi repeämään. Kakkossija on kuitenkin hieno saavutus. Harri Hynönen oli myös mukavasti jaettu kolmas.

Tulokset