Frisbeepoint-tour Kankaanpää

Kankaanpään hornankattila toimi kuumana kisanäyttämönä Frisbeepoint-tourin toiselle osakilpailulle. Ensimmäistä kierrosta vietiin paikallisvärein, kun Tomoottajien Tapani Aulu täräytti taululle johtolukeman 55, 4 alle parin. Samalla tuloksella kierroksensa päätti myös DGCT:n Antti Heikkilä.

Unelmakierroksen kilpailussa heittänyt Jere Rosenqvist

Kisan kuumimman kierroksen heitti kuitenkin toisella kierroksella vasta 17-vuotias Jere Rosenqvist, jonka haamukierros 48, 10 alle parin, on uusi rataennätys. Jo edellistä ennätystä, 52, pidettiin lähes ylittämättömänä. Tähän unelmakierrokseen sisältyi mm. hole-in-one n. 140-metrisellä rajusti vasemmalle kääntyvällä alamäkiväylällä. Erityislaatuisen tästä holarista tekee se, että Jere on vasenkätinen…
Jeren yksi unelmakierros ei kuitenkaan riittänyt tasaisen varmasti pelannutta Heikkilää vastaan, joka vei kisan lopulta kolmen heiton turvin. Junioreissa 7k:n Leevi Litti vei kisan kuuden heiton voimin, Seniorit-40 sarjan kirkkaimman mitalin vei Simo Väisänen.

Kisan kaikki tulokset tuttuun tapaan Kisakoneesta.