Suomalaismenestystä Swiss Openissa

Viikonloppuna EuroTourin kolmas osakilpailu pelattiin aurinkoisessa Genevessä. Suomalaisittain kisamenestys oli loistavaa ja palkintoja oli kotiintuomisina lähes kaikista sarjoista.

Anne Matilainen Swiss Openissa. Kuva: Discpeople.

Kirkkaimman mitalin taituroi Anne Matilainen naisten sarjassa, hopeaa nappasi Kari Vesala mastereissa ja avoimen jaetulta kolmannelta sijalta löytyi Nummelan lupaus Leo Piiroinen. Avoimen sarjan kärjessä hohtivat myös muut suomalaiset, yhdentoista kärjessä perätä seitsemän! Leoa seurasi neljäntenä Juho Rantalaiho ja jaetuista sijoista seitsemännen ottivat  Jalle Stoor, Teemu Nissinen ja Ville Piippo, sekä jaetun kymmenennen sijan Seppo Paju ja Jesse Heinonen. Grandmastereissa Seppo Kuikka sijoittui hienosti viidenneksi ja Markku Tohni otti jaetun seitsemännen sijan.

EuroTourin kokonaiskilpailun pistataulukko päivittynee lähipäivinä tuoreimpien tulosten pohjalta, odotellessa voi tarkastella vaikkapa Swiss Openin ratingeja.