Frisbeegolfin SM-kilpailut 2011 järjestetään Oulun Meri-Toppilassa

Vuoden 2011 SM-turnauksen järjestämisestä saatiin määräajassa kaksi hakemusta. Hakemuksen jättäneet tahot olivat Ekenäs IF (Raasepori) ja BSC Disc Golf (Oulu). Kumpikin hakemus täytti hakemuksille asetetut muoto- ja sisältövaatimukset.
Hallituksen näkemyksen mukaan kumpikin kilpailukäyttöön ehdotettu rata täyttää SM-turnauksen asettamat vaatimukset ja kummallakin seuralla on edellisvuosilta näyttöä onnistuneista kilpailujärjestelyistä, myös isoista kilpailuista.

Hakemusten ollessa lähes yhdenvertaisia, voisi kisat perustellusti järjestää kummassa tahansa kaupungissa. Tästä kertoo myös tiukka äänestystulos (4-3), johon päädyttiin pitkällisten keskustelujen ja perustelujen jälkeen. Tänä vuonna SM-turnauksen järjestää BSC Disc Golf, Oulu.

Kisa pelataan Meri-Toppilan (vähintään 18-väyläisellä) radalla. Tarkempia tietoja kilpailusta luvassa lähiaikoina.

Klikkaa tästä keskusteluun foorumilla.