David Feldberg Suomeen kesällä

David Feldberg EO2009 väylän avaus

Tämän hetken frisbeegolfin maailman ykkösrankattu. Ainoa pelaaja joka on voittanut kaikki PDGA Major -turnaukset. David Feldberg tulee frisbeeliiton vieraaksi suomeen kesällä pitämään SFL jäsenille koulutusta eripuolella Suomea.

Mies on tehnyt aiheesta videoita ja tekee tätä työkseen, sekä on myös hommassa ilmeisen hyvä. Nyt on siis ainutkertainen tilaisuus kuunnella lajimme tämänhetkisen ehdottoman huipun neuvoja tekniikasta ja kilpailemisesta.

Dave tulee Suomeen Heinäkuussa viikoksi ennen Tukholman avoimia, kiertue alkaa Helsingistä, ja kulkee Turun ja Tampereen kautta Ouluun.

Ilmoittautumiset klinikoille kisakoneen kautta, http://www.frisbeegolfliitto.fi/kisakone

Ilmoittautumismaksu on 20 eur.

Tule kuuntelemaan mestarin oppeja.