Usein kysytyt kysymykset

Kuka vetää frisbeegolfohjaajakoulutuksia?

Suomen frisbeegolfliiton nimeämät aluevalmentajat Sami Poimala, Erno Väyrynen, Juho Rantalaiho, Jenni Eskelinen ja Leo Piironen.

Kuka voi osallistua koulutukseen?

Frisbeegolfohjaaja 1 -kurssille voi osallistua kuka tahansa joka ymmärtää lajin perusteet ja jolla on kokemusta frisbeegolfin pelaamisesta.

Frisbeegolfohjaaja 2 -kurssille voi osallistua kuka tahansa joka ymmärtää lajin perusteet ja jolla on kokemusta frisbeegolfin pelaamisesta ja joka on suorittanut hyväksytysti Frisbeegolfohjaaja 1 -kurssin.

Kuinka kauan koulutus kestää ja mitä siellä tehdään?

Kurssin kesto on kaksi lähiopetuspäivää, joiden lisäksi tehdään kotitehtävä ja sääntökoe. Koulutuksen sisällöstä on kerrottu tarkemmin kohdassa koulutusjärjestelmä.

Kuinka monta henkeä mahtuu yhdelle kurssille?

Kursseille pyritään ottamaan kaikki halukkaat osallistujat. Kurssi järjestetään jos sille ilmoittautuu vähintään 8 henkeä.

Paljonko koulutus maksaa?

Näet hinnan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin hinta sisältää koulutustilan ja radan käytön, sekä koulutusmateriaalin.

Sisältyykö koulutukseen ruokailut ja majoitus?

Ruokailut ja majoitus eivät sisälly kurssin perushintaan. Koulutuspaikasta riippuen saatetaan tarjota valmiiksi neuvoteltuja majoitus- ja ateriapaketteja. Vaihtoehdoista kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Mitä saan koulutuksesta?

Frisbeegolfohjaaja 1 -kurssin suorittamalla saat pätevyyden suunnitella ja vetää frisbeegolfin intro- ja peruskursseja. Frisbeegolfohjaaja 2 -kurssilla syvennetään ensimmäisen kurssin taitoja, paneutuen erityisesti lasten ja nuorten ohjaukseen, heittämisen fysiikkaan ja oman ohjaamisen kehittämiseen.

Suorittamalla kaikki kurssiin liittyvät osiot hyväksytysti, sinut sertifioidaan SFK:n viralliseksi frisbeegolfohjaajaksi ja voit käyttää sertifikaattia järjestämiesi intro- ja peruskurssien mainonnassa ja markkinoinnissa.

SFK ylläpitää listaa kurssin käyneistä henkilöistä ja sertifioidut ohjaajat saavat halutessaan yhteystietonsa näkyviin jaoston sivuille.

Missä ja koska koulutuksia järjestetään, miten ilmoittaudun mukaan?

SFK:n tarjoamat kurssit on listattu Ohjaajakurssit-sivulle, jonka kautta on tarjolla myös linkit niihin koulutuksiin joihin voi vielä ilmoittautua.

Voinko seurani tilata kurssin omalle paikkakunnalleni?

Voit sopia ja tilata kurssin haluamaltasi aluevalmentajalta myös suoraan omalle paikkakunnallesi. Kurssin tilaaja vastaa silloin aluevalmentajan matka- ja majoituskustannuksista varsinaisen kurssimaksun lisäksi. Tiedustele lisää mahdollisuudesta ja kurssipaikkaan liittyvistä vaatimuksista lisää aluevalmentajilta.

Kurssin peruuntuminen ja kurssimaksut?

Kurssi peruutetaan jos sille ei ilmoittaudu minimimäärää (8) osallistujia. Tässä tapauksessa kurssimaksu palautetaan.

Joudun peruuttamaan osallistumiseni, saanko rahat takaisin?

Peruutuksista on välittömästi informoitava kurssin järjestävää aluevalmentajaa! Jos joudut perumaan koulutuksen yli 4 viikkoa ennen kurssin alkua, osallistumismaksusi palautetaan kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksuja ei palauteta.

Kuka laskuttaa koulutuksen?

Suomen frisbeegolfliitto laskuttaa osallistumismaksut ennen kurssia. Sopimuksen mukaan voidaan laskuttaa myös suoraan jäsenseuraa yksittäisten henkilöiden sijasta. Kysy maksuvaihtoehdoista lisää kurssin vetäjältä.