SFL kilpailukalenteri 2018

Suomen frisbeegolfliiton 2018 SM-kilpailujen ja pro-tourin järjestäjät on valittu ja kilpailuajankohdat päätetty. SFL hallitus suoritti valinnat.

Päällekkäisyyksiltä ei nykypäivänä voida välttyä ja ajankohdat on harkittu yhteistyössä kilpailunjärjestäjien kanssa.

Kaudella 2018 kilpaillaan kotimaan kärkikilpailut seuraavasti.

Pro-tour

26.-27.5. Tammisaari, Västerby

16.-17.6. Oulu, Pikkarala

4.-5.8. Turku, Lauste

1.-2.9. Lahti, Mukkula (SIIRRETTY!)

SFL etsii perinteikkäälle kotimaan kärkikiertueelle yhteistyökumppania (nimikkosponsori).

Julkaisemme yhteistyökumppanin haun tarkemmin erikseen, kiinnostuneet voivat jo olla suoraan yhteydessä:

SFL toiminnanjohtaja Mikko Kaakinen p. 045 663 5168

toiminnanjohtaja(at)frisbeegolfliitto(piste)fi.

SM-kilpailut

19.-20.5. Sekaparifrisbeegolfin SM, Laukaa, Peurunka (alustava ajankohta)

9.-10.6. Parifrisbeegolfin SM, Ähtäri, Mustikkavuori

7.-8.7. Joukkuefrisbeegolfin SM, Karkkila/Vihti Kaatis

23.-29.7. Frisbeegolfin SM (MPO/FPO), Tampere, Disc Golf Center

3/4.-5.8. Junioreiden frisbeegolfin SM, Jyväskylä, Keljonkangas

24/25.-26.8. Mastereiden frisbeegolfin SM, Joensuu, Lykynlampi (SIIRRETTY!)

20.-23.9. Amatöörien frisbeegolfn SM, Tahko

SFL varaa yhdessä kilpailunjärjestäjien kanssa oikeudet muokata mm. kisakohtaisten kilpailupäivien määrää.

Kilpailut kalenterissa: 2018_SFL_kilpailusuunnittelukalenteri (PÄIVITETTY VERSIO)

SFL:n amatöörikilpailujen formaatti ja haku julkistetaan viimeistään alkuvuonna 2018.

[EDIT: LAHDEN PRO-TOURIN KILPAILU SIIRRETTTY VIIKOLLA MYÖHEMMÄKSI LAHDEN TAPAHTUMAKALENTERIN TAKIA. MASTEREIDEN SM-KISAT VASTAAVASTI SIIRRETTY VIIKOLLA AIEMMAKSI]