Parigolfin SM-kisat

Parigolfin SM-kisat käytiin viime viikonloppuna syksyisessä (joskin melko kuivassa) säässä Porissa. Kisaa varten 27-väyläiseksi laajennetulla radalla riitti haastetta ja paikalle saapuneet 60 paria joutuivat kovaan fyysiseen ja henkiseen koettelemukseen. Etenkin väylä 21 jäi varmasti lauantaina monen mieleen, kun voimassa oli buncr-sääntö ja worst shot -pelitapa. Buncr-säännöllä pelialueelta ulos mennyt heitto uusitaan edelliseltä heittopaikalta ja worst shot -pelimuodossa parin huonoin heitto lasketaan. Tämä haastava kombinaatio koitui monen parin kohtaloksi ja esimerkiksi yksi ennakkosuosikkipareista, Jesse Heinonen / Toni Asikainen, käytti väylään 8 heittoa (16 heittoa siis yhteensä).

Avoimen sarjan mitalistit. Kuvaaja: Petteri Tammisto

Avoimen sarjan voittajaksi selvisivät tiukasti kahden heiton erolla Kalle Savonen / Ville Mannermaa (Yhteistulos 161). Toiseksi tuli juniorikaksikko Seppo Paju / Teemu Nissinen (163) ja kolmannen sijan nappasivat Ville Lapinmäki / Pasi Koivu (168). Sekasarjan voittoon ylsi naiskaksikko Anu Kosunen / Anne Salomaa (326). Onnea tuoreille SM-mitalisteille!